fbpx

Idén is megrendezésre kerül az Apple fejlesztői konferenciája 

Nem sokkal a Google után az Apple is bejelentette az évi rendszeres fejlesztői konferenciájának időpontját, a Worldwide Developer Conference -t.

Idén június 6–10. között kerül megrendezésre.
A hagyományosan minden év júniusában megtartott rendezvény minden bizonnyal ismét az új készülékekről fog szólni, bár azt egyelőre csak találgatások szintjén pletykálják, milyen laptopok, esetleg tabletek láthatnak napvilágot.

Online rendezvény

Az Apple közleménye szerint annyi már biztos, hogy csakúgy mint az elmúlt években az esemény online formában kerül megrendezésre, így bármely fejlesztő ingyenesen követheti majd az interneten keresztül.  Az első napon egy rendkívül limitált létszámú összejövetelre is sor kerül az Apple Parkban.

WWDC-apple-event

Apple Support

Várhatóan az iOS, iPadOs, macOS, watchOS és tvOS legújabb verzióiról hallhatunk majd első körben.

A szoftveres bemutatókat a hardveres részleg újdonságai követhetik, emellett pedig legkülönfélébb fejlesztőket célzó műsorokra és Apple Design Award eredményhirdetésre lehet számítani.

A vállalat sajtóközleménye egyelőre még nem utalt új hardverek bejelentésére, viszont a Bloombergnél dolgozó Mark Gurman szerint május-június körül érkezhet néhány további Apple Silicon chipet használó Mac, a számítógépek leleplezésére ideálisnak tűnik a fejlesztői konferencia.

Blog

További cikkek

Értesülj elsőként az Apple újdonságairól!

Hírlevél feliratkozás

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!